Waarom Van Tilburg dé partij is om uw personeel in het nieuw te steken? Het uitgebreide assortiment topmerken,
onze deskundige adviseurs en onze jarenlange ervaring natuurlijk. Maar bovenal onze onverzettelijke drive om uw
verwachtingen te overtreffen. Én die van uw relaties.

Mooi van Van Tilburg
Al 130 jaar een scherp oog voor zakelijk succes

What suits you?
Een indrukwekkende bedrijfsoutfit begint bij een persoonlijk advies op maat. Wat wilt u uitstralen? Welke stijl past bij uw branche? Waarin voelt u zich comfortabel? We peilen uw wensen en meten uw maten, om zo te komen tot een representatieve en onderscheidende outfit. Met een perfecte pasvorm, vanzelfsprekend.

Meer dan mooi
Van Tilburg Mode & Sport kleedt al sinds jaar en dag allerlei organisaties in verschillende branches. Waarom? Een kostuum is bij Van Tilburg meer dan mooi. Of het nu gaat om honderd of tien medewerkers; met meer dan 600 merken hebben wij voor iedereen een passend pak. En anders maken we het kosteloos op maat in ons eigen atelier. Komt u tussentijds bij ons passen? Parkeren is gratis en de koffie staat klaar!

Jasper Lunenburg Maak een pasafspraak met onze specialist bedrijfskleding Jasper Lunenburg Professionals kiezen voor passende bedrijfskleding

Kleding is vaak het eerste waar iemand op let. Bepalend voor de indruk die u achterlaat en dus van belang als het gaat om zakelijk succes. Goed gekleed gaan is professioneel voor de dag komen. Bovendien versterkt bedrijfskleding de herkenbaarheid van uw organisatie en straalt uw team eenheid uit. Bij Van Tilburg kijken we zorgvuldig wat het beste bij u en uw organisatie past. Comfort en klasse op maat.

Jasper Lunenburg

Afspraak plannen >

Bedrijfskleding voor zakelijke dienstverlening, verenigingen, horeca en gezondheidszorg
Bedrijfskleding

Mooi voor van den bosch
Wij hebben voor Van Tilburg gekozen vanwege het ruime eigentijdse assortiment zakelijke kleding inclusief schoeisel.
De persoonlijke touch en het meedenken over de meest optimale keuze, de service ten aanzien van het aanmeten van de kostuums op locatie en het op maat maken van de kleding hebben daarin ook een rol gespeeld. Als een grote groep medewerkers zakelijk identiek gekleed moet zijn is dat een hele uitdaging. Als je bovendien nog de nodige wensen hebt ten aanzien van kleur en stijl, kun je daarvoor niet overal terecht.

Hans Kanters, Van Den Bosch

Van Den Bosch

Mooi voor Sanadome hotel & spa Nijmegen
Van Tilburg, ook voor zakelijk vakmanschap! "Wij stellen hoge eisen aan de uitstraling naar onze gasten. Van Tilburg begrijpt dit als geen ander en verzorgt al 10 jaar onze bedrijfskleding! Door de perfecte service en het maatwerk is van Tilburg, ook zakelijk, de beste partner!"

Paulien Tonies, Sanadome hotel & spa Nijmegen

Sanadome hotel & spa Nijmegen

Welke branches laten zich kleden door Van Tilburg?
Financiële dienstverlening (banken en verzekeringskantoren), Horeca, Retail, Logistiek, uitvaartondernemingen, Overheidsinstanties, onderwijs, verenigingen, Ziekenhuizen en zorginstanties.

Maak een pasafspraak met onze specialist bedrijfskleding

Wilt u uw team in een nieuw jasje steken? Wij vertellen u graag wat Van Tilburg voor u kan betekenen.

Afspraak plannen >

Mooi van Van Tilburg