van Tilburg - De grootste modewinkel van Nederland De grootste modewinkel van Nederland!

Van Tilburg is de grootste zelfstandige modewinkel van Nederland. Met drie vestigingen en een webshop en meer dan 600 merken vind je er alles wat je nodig hebt op mode- en sportgebied. Met onze unieke gratis vermaakservice – klaar terwijl je wacht! – past Van Tilburg bovendien niet alleen naadloos bij de laatste trends, maar ook altijd perfect bij jou.

Modellen gezocht

Van Tilburg past iedereen; samen met onze honderden medewerkers en klanten vormen we één grote modefamilie. En dat willen we graag laten zien! In het nieuwe modeseizoen gaan we daarom werken met echte Van Tilburgers. Niet met fotomodellen, maar met echte gezichten. Met echte mensen… Met jou!

 

Bekijk meer

 

Personal shopping

Bij van Tilburg Mode en Sport doen we er alles aan om shoppen zo leuk mogelijk voor je te maken. Om je nóg beter te kunnen helpen bij het vinden van een nieuwe look, kun je nu ook shoppen op afspraak in onze winkel of de Modebox op maat bestellen! 

   

Bekijk meer

De Vermaakmobiel 

Vanaf dit jaar helpen we je niet alleen in Nistelrode, maar overal in Nederland aan een perfect passende outfit!! Onze Vermaakmobiel rijdt door dorpen en steden in het hele land om zoveel mogelijk mensen en outfits te vermaken. Van Tilburg past namelijk iedereen, altijd én overal.

 

Bekijk meer

 

 

Mooi van Van Tilburg

Disclaimer en Privacy statement | Cookies | Sitemap | © 2018 Van Tilburg