van Tilburg - De grootste modewinkel van Nederland De grootste modewinkel van Nederland!

 Word jij het gezicht van onze nieuwe campagne? 

Ieder lijf is anders. En ieder lijf is mooi. Lange armen, korte benen, brede heupen, smalle schouders, een maatje meer of een maatje minder; Van Tilburg past iedereen. En dat willen we laten zien! Ook in het nieuwe modeseizoen werken we daarom niet met fotomodellen, maar met echte Van Tilburgers. Echte mensen, zoals jij! Ben jij een opvallende verschijning? Door je lijf, je uitstraling of je stijl? En wil jij stralen in onze nieuwe campagne? Geef je dan nu op!

Schrijf je in >

KAN IEDEREEN MEEDOEN?

Ja, juíst iedereen kan meedoen. Of je nu een stralende S bent of een prachtige XL: Van Tilburg past iedereen en iedereen past bij Van Tilburg. Een beetje ervaring voor de camera is handig, maar geen must. Zolang jij de nieuwste mode én het familiegevoel van Van Tilburg maar stralend weet uit te dragen.

  

GOED OM TE WETEN

De fotoshoots nemen circa 1 dagdeel in beslag. Mocht je bij de selectie zitten, dan nemen wij per mail contact met je op. Met je deelname verleen je Van Tilburg het volledige en onvoorwaardelijke gebruiksrecht van de gemaakte beelden en geef je toestemming de beelden kosteloos en rechtenvrij te gebruiken. De geselecteerde beelden kunnen we tijdens de gehele campagne op verschillende plekken inzetten. 

 

GEEF JE OP

Lijkt het jou te gek om, alleen of samen met je gezin, zus of moeder, op je mooist op de foto te worden gezet? Uiteraard compleet met styling, haar en make-up? Vul je gegevens hieronder in en vertel bij je motivatie wat jou, jouw lijf of jouw stijl zo uniek maakt.

Wij gaan ervan uit dat de door jou opgegeven persoon ook op de hoogte is van deelname.

 

 SCHRIJF JE IN!

Mooi van Van Tilburg

Disclaimer en Privacy statement | Cookies | Sitemap | © 2019 Van Tilburg