van Tilburg - De grootste modewinkel van Nederland De grootste modewinkel van Nederland!

Word jij het stijlicoon van onze nieuwe campagne? 

Ben jij die Van Tilburger met een uitgesproken eigen stijl? Een stijl die verder gaat dan alleen je kleding? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze nieuwe campagne zijn we namelijk op zoek naar klanten die hun persoonlijkheid uitdragen met de unieke stijl van hun huis, kamer, kantoor, garage, camper of boomhut. 

Schrijf je in >

WIE KAN MEEDOEN?

Of je nu een hyper moderne inrichting hebt, een volledig roze tienerkamer, een rommelig studentenhuis, bloemetjesbehang tot aan het plafond, of een uitgesproken voorkeur voor fluweel. Van Tilburg past iedere stijl. En we komen dan ook graag bij je langs om jou te fotograferen in de ruimte die jouw unieke stijl laat zien. 

  

GOED OM TE WETEN

De eerstvolgende fotoshoots vinden half augustus plaats en nemen circa 1 dagdeel in beslag. Mocht je bij de selectie zitten, dan nemen wij per e-mail contact met je op. Met je deelname verleen je Van Tilburg het volledige en onvoorwaardelijke gebruiksrecht van de gemaakte beelden en geef je toestemming de beelden kosteloos en rechtenvrij te gebruiken. De geselecteerde beelden kunnen we tijdens de gehele campagne op verschillende plekken inzetten.

 

GEEF JE OP

Lijkt het jou te gek om mee te doen of om iemand anders op te geven? Maak een foto van jezelf in de ruimte die jouw persoonlijkheid uitdraagt. Vul hieronder je gegevens in en vertel erbij wat jouw stijl zo uniek maakt. Of geef iemand anders op met een foto in de ruimte in zijn/haar unieke stijl.

Wij gaan ervan uit dat de door jou opgegeven persoon ook op de hoogte is van deelname.

 

 SCHRIJF JE IN!

Mooi van Van Tilburg

Disclaimer en Privacy statement | Cookies | Sitemap | © 2019 Van Tilburg