van Tilburg - De grootste modewinkel van Nederland De grootste modewinkel van Nederland!

Word jij het gezicht van onze nieuwe campagne? 

Van Tilburg past iedereen; samen met onze honderden medewerkers en klanten vormen we één grote modefamilie. En dat willen we graag laten zien! In het nieuwe modeseizoen gaan we daarom weer werken met echte Van Tilburgers. Met echte mensen… Met jou!

Van Tilburg past jouw moment. Dit kan een familie-, proost- of actiemoment zijn. Maar ook een moment voor jezelf. Wat is jouw favoriete moment van de dag, week of maand? Deel het met ons en maak kans op een gratis outfit én een foto in ons modemagazine. Zo zorgen wij ervoor dat je niet alleen het moment pakt, maar ook perfect past.

 

Schrijf je in >

WIE KAN MEEDOEN?

Of je nu een maatje meer hebt of een maatje minder, een stralende S bent of een prachtige XL: Van Tilburg past iedereen en iedereen past bij Van Tilburg. Een beetje ervaring voor de camera is handig, maar geen must. Zolang jij de nieuwste mode én het familiegevoel maar stralend weet uit te dragen. Ben jij een échte Van Tilburg fan, een vaste klant of heb je een andere bijzondere band met ons? Dan zien we je aanmelding heel graag verschijnen!

  

GOED OM TE WETEN

De eerstvolgende fotoshoots vinden februari 2020 plaats en nemen circa 1 dagdeel in beslag. Mocht je bij de selectie zitten, dan nemen wij per e-mail contact met je op. Met je deelname verleen je Van Tilburg het volledige en onvoorwaardelijke gebruiksrecht van de gemaakte beelden en geef je toestemming de beelden kosteloos en rechtenvrij te gebruiken. De geselecteerde beelden kunnen we tijdens de gehele campagne op verschillende plekken inzetten.

 

GEEF JE OP

Lijkt het jou te gek om, alleen of samen met je gezin, zus of moeder, op je mooist op de foto te worden gezet? Uiteraard compleet met styling, haar en make-up? Vul je gegevens hieronder in en wie weet zien we jou of jullie straks shinen in onze nieuwe campagne! 

Wij gaan ervan uit dat de door jou opgegeven persoon ook op de hoogte is van deelname.

 

 SCHRIJF JE IN!

Mooi van Van Tilburg

Disclaimer en Privacy statement | Cookies | Sitemap | © 2020 Van Tilburg