van Tilburg - De grootste modewinkel van Nederland De grootste modewinkel van Nederland!
Home | Atelier

Atelier / Van Tilburg Nistelrode

Van Tilburg Nistelrode begon 67 jaar geleden letterlijk achter de naaimachine en nog steeds is onze vermaakservice één van de belangrijkste pijlers van ons bedrijf. Inmiddels bestaat het atelier uit zo’n 70 coupeuses die met veel zorg en aandacht honderden kledingstukken per dag vermaken. Wil je met eigen ogen zien hoe onze coupeuses te werk gaan? We hebben ons atelier kleinschalig nagebouwd in de winkel!


Vermaak je bij Van Tilburg

 

Op 16 mei 1950 openen Jan van Tilburg en zijn vrouw Bets een kleermakerswinkel in kleine manufacturen. Als zoon en kleinzoon van een kleermaker, is het vak hem met de paplepel ingegeven. En in de jaren die volgen, geeft ook Jan zijn passie en liefde voor het vak generatie op generatie door.  En nog steeds draaien onze machines overuren om de belofte 'Van Tilburg past iedereen' elke dag opnieuw waar te maken.

 

Kijk mee in het atelier

Met eigen ogen zien hoe onze coupeuses te werk gaan om jouw kleding perfect te laten passen? We hebben, naast het grote atelier achter de schermen, ook een kleinschalig atelier in de winkel! 

 

De Vermaakmobiel

Niet alleen in Nistelrode, maar overal in Nederland helpen we je aan een perfect passende outfit!! Onze Vermaakmobiel rijdt door dorpen en steden in het hele land om zoveel mogelijk mensen en outfits te vermaken. Van Tilburg past namelijk iedereen, altijd én overal.

Gratis vermaakservice

Zes dagen per week werken onze coupeuses aan het innemen van rokken, inkorten van broekspijpen of uitleggen van een naad. Terwijl jij geniet van een kop verse koffie, wordt je kleding gratis* op maat gemaakt! * m.u.v. afgeprijsde artikelen

Mooi van Van Tilburg

Disclaimer en Privacy statement | Cookies | Sitemap | © 2023 Van Tilburg