van Tilburg - De grootste modewinkel van Nederland De grootste modewinkel van Nederland!
Home | denimweekend

Denim Weekend / Van Tilburg Nistelrode

Denim is én blijft één van dé basis ingrediënten van een uitgebalanceerde garderobe. Bij Van Tilburg organiseren we daarom ook dit seizoen een spectaculair denimweekend vol giveaways, acties en advies. Tot ziens in Nistelrode!

Steun in oktober een spijkergoed doel!

Doe je oude jeans in een gesloten zak, deponeer ‘m in onze kledingautomaat en ontvang €12,50 korting op een nieuwe jeans. Je jeans wordt gerecycled of hergebruikt. De opbrengst daarvan gaat naar een goed doel.

Give it away!

 Koop je een denim-item? Dan krijg je tijdens het Denim Weekend bij heel veel merken een leuke extraatje cadeau. Zo is op vrijdag om 17:00 uur de aftrap van de Cast Iron Denim Experience! Ga op de foto met de ruige Cast Iron Mustang (mét chauffeur) voor de deur en ontvang een toffe giveaway bij je aankoop. Ook bij een item van Jack & Jones ontvang je een boxer en shop je een artikel van G-Star Raw, dan krijg je een RAW denim tas cadeau!

 

Tijdens het Denim Weekend scoor je bovendien giveaways* die je daarna kunt laten personaliseren:

 

 - Bij een Diesel-aankoop van € 120 op de damesafdeling ontvang je op zaterdag een T-shirt van Diesel cadeau! De heren ontvangen bij hun item(s) van Diesel een Seletti plate. Zowel het T-shirt als de plate kun je in de winkel laten customizen.

- Of laat je nieuwe T-shirt of ondergoed van Calvin Klein borduren met een ‘monogramming station’!

- Shop je op zaterdag een item van Scotch & Soda? Dan krijg je een gratis koffiemok die je kunt laten personaliseren door graphic artist Jip van den Toorn.

- En ook de Tommy Hilfiger Tote Bag, die je ontvangt bij een item van Tommy, kun je gratis laten customizen!

 

*zolang de voorraad strekt

Winacties!

- Bij aankoop van een ONLY jeans verloten we drie denim jackets!*

 

- We verloten een spiksplinternieuwe G-Star Raw jeans bij een item van G-Star Raw.**

 

- Koop je een item van LTB dan mag je touwtje trekken en heb je net als vroeger: altijd prijs. Van korting tot een jeans!

 En hangt jouw kind het langste aan een spijkerbroek van LTB? Dan wint hij/zij een gave prijs!

 

- Beproef je geluk met het Rad van Fortuin van Replay! Koop een item van Replay, beantwoord de vraag goed, geef een draai aan het rad en wie weet win jij een vette prijs!

 

- Creëer in de winkel je favoriete Garcia kids look en ga stralend op de polaroid foto: de twee mooiste looks krijgen een set t.w.v. €150,- cadeau! (alleen op 20 oktober)

 

* laat je gegevens achter op de afdeling

** bij inlevering van de kopie kassabon

 

Jeansadvies

 De denim specialisten van G-Star en Mavi zijn op vrijdag aanwezig voor pasadvies in de winkel! Meer fan van MET Jeans? Zij zijn het hele weekend aanwezig. Op zaterdagmiddag neemt jeansmerk Lois influencer Sabrina Meijer mee die pasadvies komt geven.

Mooi van Van Tilburg

Disclaimer en Privacy statement | Cookies | Sitemap | © 2018 Van Tilburg