van Tilburg - De grootste modewinkel van Nederland De grootste modewinkel van Nederland!
Home | dewonderewereld

 

Laat je verwonderen en verrassen door de mooiste winterse mode,

waanzinnige cadeaus én heel veel lekkers. Het is feest in Nistelrode!


Tot en met 31 december 2021 bij Van Tilburg Nistelrode. 

Doe de rebusquiz en win

Doe mee met de rebusquiz en win toffe prijzen voor het hele gezin! Verzamel de letters in onze winkels, vul ze in op de rebuskaart, doe ‘m in de rode brievenbus en maak kans op één van de drie te gekke gezinsprijzen: een weekend MINI rijden, dagje Oltimer seizoenstour rijden met picknickmand, Alpaca wandeling voor vier personen met aansluitend een borrelplank.

Advent Fashion Night

Op 16 december: onze Advent Fashion Night met modeshow en mooie prijzen. Shop je in onze winkels of online tussen 15 november en 15 december, dan is jouw bonnummer of ordernummer jouw unieke lotnummer, waarmee je kans maakt op meer dan 50 te gekke modeprijzen. Je kunt je hier aanmelden met je bonnummer. 

 

Meld je aan

  December-traktatie

Elke zaterdag en zondag in december trakteren wij jou op gratis warme chocolademelk met slagroom én feestelijke sprinkles!

Poffertjes proeven

Kom op 11, 12, 18 en 19 december van 12.00 tot 17.00 uur gratis de lekkerste poffertjes proeven voor onze kidswinkel!

 

Enkeltje   arrenslee

Ho Ho Ho! Wil jij een ritje maken op de slee van de kerstman? Op 19 december kun je vanaf 12.00 uur een ritje maken in de arrenslee, die je van het plein in het dorp (bij ’t Pumpke) naar Van Tilburg brengt!

Vind jij de gouden wikkel?

Vanaf nu verkrijgbaar in onze winkel: de Van Tilburg chocoladerepen! Vind jij één van de vijf gouden wikkels in een Van Tilburg chocoladereep? Dan win je €500,- shoptegoed! 

 

Gouden wikkel gevonden?

Smullen met Jeroen Goossens

In verband met de aangepaste maatregelen en het waarborgen van de 1.5 meter afstand kan dit helaas niet doorgaan.

  Winterse kerstshow

Droom weg bij onze eigen Wondere Wereld in de winkels met bewegende ijsberen, kerstmannen en meer. Extra leuk voor de kleintjes!

  Kerstkaart-Express

Kerst verdient een kaartje. Wil je je pap of mam bedanken voor het afgelopen jaar, je beste vriendin laten weten dat je aan haar denkt of je oma of (klein)kinderen fijne dagen wensen? Pak in de winkel jouw gratis kerstkaart, schrijf er een persoonlijke kerstwens én het adres op en doe ‘m in de rode brievenbus. Regelen wij de rest!

 Akoestische feestnummers

Elke vrijdagavond, zaterdag en zondag in december is er akoestische live-muziek op ’t Erf in onze modewinkel met de mooiste decembernummers!

Mooi van Van Tilburg

Disclaimer en Privacy statement | Cookies | Sitemap | © 2021 Van Tilburg