van Tilburg - De grootste modewinkel van Nederland De grootste modewinkel van Nederland!
Home | Feel Green Days

Feel Green Days / Van Tilburg Nistelrode

Wil jij duurzamer shoppen en samen met ons het verschil maken? Kom tijdens de Week van de Duurzaamheid dan naar onze Feel Green Days op 11 en 12 oktober in Nistelrode. Gepassioneerde, duurzame ondernemers (zie hieronder) vertellen hoe je heerlijk kunt shoppen en tegelijkertijd bijdraagt aan een betere wereld. Zien we je daar?

 

Vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober
Op 't Erf van 10.00 tot 17.00 uur

Live recycling

Jeansmerk MUD Jeans demonstreert live in de winkel hun recyclemachine. Lever je je oude spijkerbroek in, dan ontvang je bovendien €10,- korting op een nieuwe MUD Jeans! – Let op: i.v.m. het recycleproces dient je ingeleverde jeans van 96% katoen te zijn.

Plastic fantastic

Het Spaanse Ecoalf vist plastic uit de Middellandse Zee, spint er garens van en gebruikt die weer om toffe mode te maken. Je shopt Ecoalf nu ook bij Van Tilburg!

 

Sari wordt skirt

Laat je stylen door het Deense Sissel Edelbo, dat van oude Indiase sari’s nieuwe kleding maakt. Jurken bijvoorbeeld, maar ook rokken en blouses met een hoog hippiegehalte.

 

Nomnom

Nuggets maken van bonen: bij BOON weten ze hoe dat moet. En goed! Die móet je proeven.

Visnet aan je voet

Sokken maken van oude visnetten, je moet er maar op komen. Ontdek de toffe collectie van Healthy Sea Socks!

 Natuurlijk, heren

Kaerel Skin Care produceert natuurlijke verzorgingsproducten voor mannen: een gezichtscrème, een scheercrème en een shampoo. Meer heb je niet nodig.  

 

Warmhouders

De waterflessen van het Zweedse Glacial houden koude dranken 24 uur koud en warme dranken 12 uur warm. En dan zijn ze nog mooi en duurzaam ook.

Topsecret

Met de cardprotector van Secrid bewaar je al je pasjes goed beschermd, stijlvol én duurzaam in je broekzak. Ze worden namelijk eerlijk geproduceerd in Nederland.

 

Crispy!

Heb jij weleens krekels gegeten? Dit is je kans! De jongens van de Krekerij nemen ze mee naar Nistelrode. Lekker voor jezelf én lekker voor de wereld.

 

Cool people tap water

De jongens en meiden van Dopper demonstreren hun populaire waterflessen. Dat doen ze met hun waterfiets! Over milieuvriendelijk gesproken.

Goed boek

Het boek ‘Gewoon goed’ is er voor iedereen die wil bijdragen aan een betere wereld door bewuster te winkelen.

Spijkergoed

De dames en heren van Replay introduceren en demonstreren de nieuwe Hyperflex Clouds collectie: een collectie waarvoor 80% minder water en geen chemicaliën zijn gebruikt.

Snoep verstandig

Gezonde trek gekregen? Heerkens Groente en Fruit uit Nistelrode trakteert op de lekkerste snoeptomaatjes en -radijsjes, komkommertjes, waspeentjes, appels en peren. Uiteraard: vers van het land.

Mooi van Van Tilburg

Disclaimer en Privacy statement | Cookies | Sitemap | © 2021 Van Tilburg