van Tilburg - De grootste modewinkel van Nederland De grootste modewinkel van Nederland!
Home | Horeca

Horeca / Van Tilburg Nistelrode

Een dagje winkelen bij Van Tilburg is méér dan alleen genieten van de laatste mode. Je kunt bij ons ook terecht voor een lekker hapje en een drankje, van een goede kop koffie tot een heerlijke maaltijd. Laat je verrassen en verwennen in één van onze drie gezellige horecagelegenheden het Bakhuys, De Orangerie of de Koffiebar.

‘t Bakhuys

Heerlijk & Eerlijk

In ’t Bakhuys op ’t Erf kom je met een kop verse koffie, latte macchiato of een speciaal biertje lekker bij van een middagje shoppen. De menukaart bestaat uit pure en smakelijke kleine gerechten die ieder seizoen wisselen en vers worden bereidt in de open keuken. En ook buiten op ons zonnige (of verwarmde) terras is het goed toeven.

Orangerie

Lunch & lekkers

In de Orangerie komen jong en oud al meer dan 65 jaar bij elkaar voor een drankje, vers belegd broodje of lekker tussendoortje. Ook voor diverse warme gerechten, maaltijdsalades en huisgemaakte soep ben je er aan het juiste adres. Proef onze biologische worsten- en saucijzenbroodjes of de beroemde VanTilburger van 100% rundvlees! Bekijk de menukaart.

Koffiebar

Heerlijk & eerlijk

Wanneer je kleding wordt vermaakt of je zin hebt in een koffiepauze, kun je in onze koffiebar genieten van een kop versgebrande bonenkoffie of een heerlijk kopje thee. Lekkere trek gekregen? In de koffiebar presenteren we diverse zoete en hartige hapjes om je vingers bij af te likken. 

Mooi van Van Tilburg

Disclaimer en Privacy statement | Cookies | Sitemap | © 2023 Van Tilburg