van Tilburg - De grootste modewinkel van Nederland De grootste modewinkel van Nederland!
Home | Over Van Tilburg

Over Van Tilburg Nistelrode

 

 Familiebedrijf Van Tilburg Mode & Sport groeide in 72 jaar uit tot een begrip in de wijde regio en de grootste zelfstandige modezaak van Nederland. Een naam die borg staat voor mode, kwaliteit, vakmanschap en service. 

 

Wat van Tilburg uniek maakt

Met meer dan 800 toonaangevende merken onder één dak, is Van Tilburg hét adres voor de laatste mode voor heren, dames en kids, schoenen en sport. Bij Van Tilburg Nistelrode zijn we blij met je komst en doen we er alles aan je bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Zo vermaken we kleding gratis in ons eigen atelier – klaar terwijl je wacht –, zorgen we voor een hapje en een drankje in onze lunchroom en bieden we het gemak van een goede bereikbaarheid met 350 parkeerplaatsen en een bushalte voor de deur.

Van Tilburg heeft daarmee niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk veel in huis. Die mix maakt ons uniek. Niet voor niets wonnen we de vakjuryprijs voor beste zelfstandige winkel van Nederland en diverse publieksprijzen. Een bijzondere prestatie waar ons voltallige personeel zich dagelijks met 100 % procent voor inzet en waar wij enorm trots op zijn.

 

 

Historie

Op 16 mei 1950 openen Jan en Bets van Tilburg een kleermakerswinkel in kleine manufacturen. Elf jaar later verhuist het echtpaar met hun zaak naar het centrum van Nistelrode en daar groeit Van Tilburg, langs de weg van de geleidelijkheid, uit tot de grootste zelfstandige modewinkel van Nederland. 

Ambachtelijke roots, vakmanschap, dienstbaarheid en persoonlijke aandacht maakten een kleine winkel groot en vormen nog altijd de belangrijkste pijlers van ons familiebedrijf. Het Van Tilburg-gevoel zelf ervaren? We verwelkomen je graag in onze winkels.

 

MODESHOW NAJAAR 2022

Wat gaan we dragen? Welke kleur móet ik hebben? In deze waanzinnige fashionshow presenteren we de nieuwste najaarscollecties.

VEILING VAN TILBURG X MAKE-A-WISH

Als hoofdsponsor van het Net5 programma 'Heb ik wat van je aan' gepresenteerd door Olcay Gulsen bij Net 5, mochten wij de creaties uit het programma veilen voor ons goede doel Make-A-Wish. Voor de hoogste bieders werd de creatie perfect op maat gemaakt in ons atelier. De opbrengst van €10.000 ging naar Make-A-Wish!

VERMAAK JE BIJ VAN TILBURG

Stap binnen in een wereld vol modisch vermaak. Een plek met ruim 800 merken, een gratis vermaakservice en personal shoppers die jouw outfit net zo onvergetelijk maken als jouw dag. Stap binnen bij Van Tilburg voor een vermakelijk dagje uit. Daar waar vrij parkeren en een gratis kop koffie nog heel normaal zijn.

COMMUNIEMODESHOW 2022

Bekijk nu de mooiste nieuwe communie-items in onze speciale online modeshow. Veel plezier en inspiratie!

VAN TILBURG PAST BRUGKLASSERS

De eerste schooldag op een nieuwe school is altijd een moeilijk moment. En dus trok De Vermaakmobiel eropuit om Cuneyt te vermaken met een snelle outfit en een nog snellere ride...

VAN TILBURG PAST IEDEREEN

Ook dit najaar past van Tilburg iedereen. Met unieke gratis vermaakservice en meer dan 800 merken onder één dak. Vermaak je in de grootste modewinkel van Nederland of op www.vantilburgonline.nl.

VAN TILBURG PAST BRUGKLASSERS

De eerste schooldag op een nieuwe school is altijd een moeilijk moment. En dus trok De Vermaakmobiel eropuit om Cuneyt te vermaken met een snelle outfit en een nog snellere ride...

VAN TILBURG ONLINE MODESHOW VOORJAAR 2021

Als we jou niet naar onze modeshow kunnen laten komen, brengen we onze modeshow wel naar jou! Ga lekker zitten en laat je front row inspireren door de mooiste nieuwe voorjaarsmode voor dames, heren en kids. Veel plezier!
 
 

VAN TILBURG PAST IEDEREEN VOORJAAR 2021

Van Tilburg past het nieuwe modeseizoen. De laatste trends. Het moment. Jouw stemming. Jouw lijf, jouw stijl. Van Tilburg past iedereen. Van Tilburg past jou.

VAN TILBURG PAST DE TRENDS

VAN TILBURG PAST HET MOMENT

NAJAARSMODESHOW 2019

Mocht je er niet bij zijn geweest (of het gewoon nog een keer opnieuw willen zien!) check dan onze video.

FEEL GREEN DAYS

Vorige week was de eerste editie van onze Feel Green Days tijdens de Week van de Duurzaamheid. Twee dagen vol gepassioneerde, duurzame ondernemers als Ecoalf, Mud Jeans, Healty Sea Socks, Kaerel Skin Care en meer die ons lieten ons zien hoe je heerlijk kunt shoppen en tegelijkertijd bijdraagt aan een betere wereld. Wat vonden jullie van de eerste editie?

VAN TILBURG PAST JOUW STIJL

Van Tilburg past jouw stijl. Met onze unieke gratis vermaakservice en meer dan 600 merken onder één dak. Van Tilburg past iedereen. Vermaak je in de grootste modewinkel van Nederland of op www.vantilburgonline.nl.

VAN TILBURG PAST JOUW LIJF

Ieder lijf is anders. En ieder lijf is mooi. Ook de lijven met lange armen en korte benen. Een maatje meer. Of minder. Brede heupen en smalle schouders. Van Tilburg past iedereen.

SHOPPEN OP AFSPRAAK

Wil jij eens extra uitpakken met je outfit of ben je toe aan een nieuwe garderobe? Kom shoppen op afspraak. Van Tilburg past jouw lijf, jouw stijl én jouw agenda.

MODEBOX OP MAAT

Bij Van Tilburg zijn we al 69 jaar gespecialiseerd in persoonlijk stylingadvies. En daarvoor hoef je nu niet eens meer naar de winkel! Met onze Modebox op Maat bezorgen we de perfecte outfit gewoon bij je thuis.

VAN TILBURG PAST OE!

De 'Vermaak mobiel' duikt de polonaise in om alle kielen van de nodige emblemen te voorzien. Van Tilburg laat Oeteldonkers niet stikken. Van Tilburg past iedereen.

VAN TILBURG PAST KERSTLOVERS

Bij Van Tilburg houden we van kerst. En dus stuurden we als grootste modewinkel van Nederland de kleinste kersttruck ter wereld de straat in...

VAN TILBURG FEESTDAGEN SPECIAL

De feestelijke decembermaand is in zicht! Laat je inspireren door onze feestelijke decembertips en trends vol glitters, glans, zilver, goud, kant en leer voor jouw ultieme december look. We laten je zien hoe je de meest stralende looks creëert en hoe je eenvoudig items van verschillende merken combineert.

VAN TILBURG PAST NADINE

Nadine heeft een flinke transformatie ondergaan. En dus trok influencer Foodie-ness er met De Vermaakmobiel op uit om haar favoriete outfit weer perfect passend te maken. Van Tilburg past iedereen!

VAN TILBURG PAST PAKKENDRAGER

Op de Amsterdam Zuidas wil je niet opvallen door een slecht zittend pak. En dus trok De Vermaakmobiel eropuit om Michael te vermaken met een perfect passend kostuum.

VAN TILBURG PAST BADGASTEN

Samen is leuker dan alleen. Daarom trok De Vermaakmobiel eropuit om badgasten te vermaken met een perfect passend strandlaken...

VAN TILBURG PAST MANON

Afgelopen week vermaakten we Manon! Van Tilburg past iedereen :)

VAN TILBURG PAST DE ZOMER

Afgelopen week steeg het kwik naar zomerse temperaturen, en dus trok onze Vermaakmobiel eropuit om iedereen met een lange broek te vermaken met een korte. Vermaak jezelf in de grootste modewinkel van Nederland.

VAN TILBURG PAST IEDEREEN

Ook dit najaar past van Tilburg iedereen. Met unieke gratis vermaakservice en meer dan 600 merken onder één dak. Vermaak je in de grootste modewinkel van Nederland of op www.vantilburgonline.nl.

Mooi van Van Tilburg

Disclaimer en Privacy statement | Cookies | Sitemap | © 2023 Van Tilburg