van Tilburg - De grootste modewinkel van Nederland De grootste modewinkel van Nederland!
Home | Over Van Tilburg | Veiligheidsmaatregelen

 Wij zijn open op afspraak 

We mogen jullie weer verwelkomen in onze winkels, zij het in heel beperkte mate! Wil je komen shoppen, dan vragen we je hiervoor vooraf online een afspraak te maken. We kunnen je enkel toegang verlenen op vertoon van de bevestigingsmail.  

 Je kunt je hier online inschrijven en hierbij kiezen uit verschillende dagen en tijdvakken in zowel onze modewinkel, kidswinkel, lingeriewinkel, sportwinkel en outlet.

 Heb je je ingeschreven? Dan ontvang je van ons een e-mailbevestiging. Deze bevestiging is tevens je toegangsbewijs. 

 

 

 

VEEL GESTELDE VRAGEN

 

1. Kan ik nog een Modebox op Maat bestellen?

Jazeker, juist tijdens deze periode is deze service de uitgelezen mogelijkheid om je op afstand te laten voorzien van advies op maat en een passende outfit. Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met onze klantenservice. Of vraag de Modebox op Maat hier direct aan.

 

2. Hoe kan ik in deze tijd thuis extra advies krijgen bij het uitzoeken van een nieuwe outfit?

Ook nu helpen we je met liefde en persoonlijke aandacht aan een stralende outfit. Via videobellen staan we voor je klaar zoals je dat van ons gewend bent. Onze personal shoppers staan klaar in de winkel en laten je op afstand de mooiste outfits zien, passend bij jouw stijl en wensen. Deze sets krijg je vervolgens gratis thuisgestuurd, zodat je lekker op je gemak kunt passen. Ruilen en retourneren is uiteraard óók gratis. Maak hier direct een afspraak.

 

3. Kan ik mijn kleding nog laten repareren of vermaken?

De vermaak & reparatie in ons atelier gaat gewoon door. Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je contact opnemen met onze klantenservice.

 

4. Ik beschik over een persoonlijke waardecheque van de winkel, mag ik deze ook online verzilveren?

Ben je momenteel niet in de mogelijkheid een bezoek aan de winkel in Nistelrode te brengen? Dan geven wij je graag de gelegenheid de cheque op een later moment te verzilveren. Indien gewenst is het ook mogelijk je waardecheque te besteden op Van Tilburg Online. Voor meer informatie vragen wij je telefonisch of per e-mail contact op te nemen met onze klantenservice. Uiteraard is het ook mogelijk om de waardecheque op een later moment in de winkel te verzilveren, ook na de geldigheidsdatum.

Mooi van Van Tilburg

Disclaimer en Privacy statement | Cookies | Sitemap | © 2021 Van Tilburg