van Tilburg - De grootste modewinkel van Nederland De grootste modewinkel van Nederland!

Sport / Van Tilburg Nistelrode

Lekker sporten is goed voor lichaam en geest. En goed begonnen is half gewonnen; in een mooie en comfortabele sportoutfit ben je direct goed op weg. Bij Van Tilburg Sport kun je terecht voor een uitgebreide collectie kleding, hardware en accessoires van vrijwel alle topmerken in de categorieën voetbal, hockey, tennis, wielrennen, wintersport, zwemmen, running, fitness en outdoor

Voetbal

In onze voetbalcorner vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde wedstrijd; van kleding tot bescherming en uiteraard een ruime collectie voetbalschoenen.

Bekijk

Tennis

Bezoek Van Tilburg voor de beste rackets (inclusief bespanservice), fijne schoenen en de nieuwste tennismode van merken als K-Swiss en Wilson.

Bekijk

Hockey

Sla je slag bij Van Tilburg! Met keuze uit de beste hockeymerken als Brabo, Stag, Grays en TK weet je zeker dat je goed voorbereid het veld op gaat.

Bekijk

Running

Met de juiste voorbereiding en hardloopuitrusting ben je al halfweg vóór het startschot klinkt. Ontdek onze runningafdeling met merken als Asics, Falke en Mizuno.

Bekijk

Fitness

Van Tilburg heeft een ruime collectie sportkleding en accessoires van merken als Bjorn Borg, Adidas en Nike.

Bekijk

Outdoor

Met een uitgebreide collectie water- en winddichte kleding en goede wandelschoenen ga je goed voorbereid naar buiten.

Bekijk

Bad en Beach

Baantjes trekken, een bommetje maken of lekker bijkomen in het bubbelbad; in de mooiste badmode voel jij je als een vis in het water.

Bekijk

Kids

Van Adidas tot Asics en Brabo tot Puma; ook voor de kleinste sportievelingen hebben we de grootste sportmerken in huis.

Bekijk
Mooi van Van Tilburg

Disclaimer | Sitemap | © 2017 Van Tilburg