van Tilburg - De grootste modewinkel van Nederland De grootste modewinkel van Nederland!
Home | Stapelkorting

 

Nu in onze winkels: stapelkorting!

Dat betekent bij aankoop van twee of meer afgeprijsde artikelen in onze winkels, een extra kassakorting die kan oplopen tot maar liefst 40%!* Kortom: hoe meer artikelen, hoe meer korting! En dat nog eens bovenop de SALE prijzen.

 

Korting stapelen? Schrijf je in!

Helaas is het op dit moment niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de eerste twee dagen stapelkorting in onze modwinkel, deze tijdssloten zitten vol. Voor de kids winkel hebben wij nog enkele plekjes beschikbaar. Vanaf woensdag 1 februari kun je in onze winkels stapelen zonder inschrijving.

 

Wil jij er als allereerste bijzijn en de mooiste pareltjes met korting shoppen? Voor de eerste twee dagen van onze stapelkorting in de mode- en kidswinkel vragen je om online een dag en inlooptijd te reserveren. Je kunt jezelf (met maximaal drie anderen) aanmelden voor verschillende dagen en bent dan van harte welkom om 3 uur lang naar hartenlust te komen shoppen!

Van Tilburg Kids

Schrijf je in

Na je inschrijving

Heb je je ingeschreven? Dan ontvang je van ons een e-mailbevestiging, dit is tevens je toegangsbewijs. Wanneer je je hebt ingeschreven voor de modewinkel ontvang je naast deze bevestiging ook nog een tweede mail met de ingang waar je wordt verwacht. We kunnen je enkel toegang verlenen op vertoon van deze bevestigingsmail(s).

 

Voor een bezoek aan onze lingeriewinkel, sportwinkel, outlet en Calico Cottage is het niet nodig om je vooraf in te schrijven.**

 

* Met uitzondering van accessoires en niet geldig in combinatie met andere acties of aanbiedingen.

** In onze outlet geldt de stapelkorting niet. In Calico Cottage gelden aparte afprijzingen, je kunt hier niet doorstapelen.

Mooi van Van Tilburg

Disclaimer en Privacy statement | Cookies | Sitemap | © 2023 Van Tilburg