van Tilburg - De grootste modewinkel van Nederland De grootste modewinkel van Nederland!
Home | 't Erf

't Erf/ Van Tilburg Nistelrode

Niet alleen voor een nieuwe outfit, ook voor een nieuw interieur of de leukste cadeaus kun je terecht bij Van Tilburg. Op ’t Erf en in de aangesloten woonboerderij presenteren we onze volwaardige lifestyle-afdeling. Naast een ruime collectie interieuraccessoires van TOZ Living en Giving, shop je er de producten van Rituals en vind je er een uitgebreide collectie boeken. Op ’t Erf organiseren we bovendien regelmatig verrassende activiteiten en events, zoals onze Feel Good Friday!

TOZ

Living & giving

Kussens, plaids, cadeau-artikelen,  verlichting en meubelen: TOZ Living & Giving , stijlvolle woonaccessoires ontworpen en samengesteld uit liefde voor de natuur. Leuk om te krijgen én te geven.

 

Rituals

Home & body

Vlak naast de woonboerderij vind je de shop-in-shop van Rituals. Geïnspireerd door de eeuwenoude kennis en tradities uit verschillende Aziatische culturen, biedt Rituals een ruime collectie luxe maar betaalbare home & body-producten.

Boeken

& lifestyle 

De populairste romans en thrillers, prachtige koffietafelboeken van de wereldberoemde uitgeverij Taschen en kleurrijke kookboeken met gerechten om van te watertanden; op 't Erf kun je terecht voor een ruime collectie boeken voor jong en oud.

Mooi van Van Tilburg

Disclaimer en Privacy statement | Cookies | Sitemap | © 2022 Van Tilburg