van Tilburg - De grootste modewinkel van Nederland De grootste modewinkel van Nederland!
Home | 't Erf

't Erf/ Van Tilburg Nistelrode

Niet alleen voor een nieuwe outfit, ook voor interieuraccesoires of de leukste cadeaus kun je terecht bij Van Tilburg. Op ’t Erf presenteren we onze lifestyle-afdeling. Naast een collectie interieuraccessoires, shop je er de producten van Rituals en vind je er een uitgebreide collectie boeken en sierraden. Op ’t Erf organiseren we bovendien regelmatig verrassende activiteiten en events!

Mode-accessoires

Sieraden & tassen

Je nieuwe look helemaal afstylen? Neem dan zeker eens een kijkje bij onze accessoires voor de leukste on trend kettingen en armbanden, te gekke oorbellen en ringen en hippe tassen. Met merken als Liebeskind Berlin, My Jewellery en Anna+Nina zit er gegarandeerd een pareltje voor je tussen. Happy shopping!

Boeken

& gedichtenbundels

De populairste romans en thrillers, prachtige koffietafelboeken van de wereldberoemde uitgeverij Taschen, kleurrijke kookboeken met gerechten om van te watertanden en de mooiste poëzie; op 't Erf kun je terecht voor een ruime collectie boeken voor jong en oud.

Woondecoratie

Accessoires & tablewear

Je huis nog sfeervoller maken of op zoek naar een speciaal interieurcadeau? Op ’t Erf vind je de mooiste woonaccessoires van merken als Anna+Nina (héérlijk kleurrijk), Doing Goods (allemaal 100% handgemaakt!) en nog veel meer. Denk fotolijstjes, kandelaars, kaarsen, schaaltjes, glazen en decoratieve objecten waarmee je iedere hoek van je huis instant opfleurt!

Rituals

Home & body

Op 't Erf vind je de shop-in-shop van Rituals. Geïnspireerd door de eeuwenoude kennis en tradities uit verschillende Aziatische culturen, biedt Rituals een ruime collectie luxe maar betaalbare home & body-producten.

Mooi van Van Tilburg

Disclaimer en Privacy statement | Cookies | Sitemap | © 2023 Van Tilburg