van Tilburg - De grootste modewinkel van Nederland De grootste modewinkel van Nederland!
Home | Trouwkostuum

 

Maak een afspraak 

 

Mooi op maat

Trouwpakken & maatwerk

 Of je nu een maatwerk pak wilt voor naar kantoor of een speciale gelegenheid, aangepast op jouw persoonlijke stijl óf een trouwpak voor jouw grote dag: jou nóg mooier maken met jouw outfit, dat is wat wij het liefste doen! Kom gezellig langs en wij helpen jou door samen te kijken en eventueel op zoek te gaan naar jouw persoonlijke stijl. Vanuit daar werken we een look uit, op maat en afgewerkt tot in de kleinste details.

 

 Ja, ik wil

Ga jij binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een trouwpak wat helemaal bij jou past? Wij werken graag samen met jou een look uit, op maat en afgewerkt tot in de kleinste details. Laat je inspireren door de uitgebreide trouwpakkencollectie in onze winkel en kies je favoriet. Wij kunnen deze in ons atelier eventueel voor je aanpassen op je maat. Met het Customized by Atelier Munro aanbod kun je jouw trouwpak, met hulp van onze modeadviseurs, helemaal zelf samenstellen aangepast aan jouw persoonlijke stijl. Zo heb je meer creatieve vrijheid en kun je zelf de stof en de afwerking, zoals knopen, en nog veel meer bepalen. Daarbij adviseren we je bij het kiezen van een bijpassend (maat)overhemd, stropdas, schoenen, riem en overjas.

 

 Customized by Atelier Munro

Met het Customized by Atelier Munro aanbod kun je jouw maatwerk pak, met hulp van onze modeadviseurs, helemaal zelf samenstellen aangepast aan jouw persoonlijke stijl. Zo heb je meer creatieve vrijheid en kun je zelf de stof en de afwerking, zoals knopen, en nog veel bepalen. Daarbij adviseren we je bij het kiezen van een bijpassend overhemd, stropdas, schoenen, riem en overjas.

 

Maak een afspraak 

 

 

 

Mooi van Van Tilburg

Disclaimer en Privacy statement | Cookies | Sitemap | © 2023 Van Tilburg