van Tilburg - De grootste modewinkel van Nederland De grootste modewinkel van Nederland!
Home | vaderdag

 

Vier je Vaderdag 18 en 19 juni bij Van Tilburg!  

Voor de állerleukste Vaderdag komen jullie naar het Vaderdagweekend bij Van Tilburg op 18 en 19 juni! Trap de dag af met koffie en gebak in 't Bakhuys – samen met je (schoon)vader of opa, of met het hele gezin. Ook trakteren wij jullie pap bij elke aankoop van een heren-item op ons eigen "Kleermakertje" voor thuis: ons eigen Van Tilburg-biertje van bierbrouwerij No32. En dat is nog niet alles: lever je kassabon in want jullie maken óók kans op mooie prijzen!

 

Koffie met gebak

Trap de dag af met koffie en gebak in 't Bakhuys – samen met je (schoon)vader of opa, of met het hele gezin.

Tafelbarbecues

Lever een kopie van je kassabon in en maak kans op één van de acht tafelbarbecues (bij aankoop van een item uit de herencollectie tijdens het Vaderdagweekend).

't Kleermakertje  

 

Herenitem geshopt dit Vaderdagweekend? Dan krijg je een Van Tilburg-biertje cadeau van bierbrouwerij No32.

Barbecuebarrels

Bij aankoop van een item uit de collectie van PME Legend maak je kans op één van de drie barbecuebarrels t.w.v. €239,- én een short naar keuze van PME Legend. Jouw kopie van de kassabon is automatisch je lot. Uit alle bonnen wordt de week erop een winnaar gekozen. 

Iced coffee

Geniet vanaf 12 uur van onze overheerlijke iced coffees, homemade in onze eigen koffiebakfiets! Voor de liefhebber met een scheutje cognac of whisky erin.

Mooi van Van Tilburg

Disclaimer en Privacy statement | Cookies | Sitemap | © 2023 Van Tilburg