van Tilburg - De grootste modewinkel van Nederland De grootste modewinkel van Nederland!
Home | vermaakjebijvantilburg

 

WIN EEN DAGJE VERMAAK

Een onvergetelijk dagje uit met jouw eigen personal shopper en shoptegoed t.w.v. €450,-. We starten de dag met koffie en taart én, om het nog vermakelijker te maken, na het shoppen een heerlijke lunch bij de Orangerie. Ook heel fijn: jouw geshopte kleding maken we eventueel meteen gratis voor je op maat!

 

Doe mee en win >

 VERMAAK JE BIJ VAN TILBURG.

Stap binnen in een wereld vol modisch vermaak. Een plek met ruim 800 merken, een gratis vermaakservice en personal shoppers die jouw outfit net zo onvergetelijk maken als jouw dag. Stap binnen bij Van Tilburg voor een vermakelijk dagje uit. Daar waar vrij parkeren en een gratis kop koffie nog heel normaal zijn. 

800 MERKEN

Laat je verwonderen... door de grootste kledingcollectie van Nederland. Met ruim 800 toonaangevende merken onder één dak, is er altijd wel een merk dat bij jou past. Niet voor niets zeggen we ‘Van Tilburg past iedereen’.

GRATIS VERMAAKSERVICE

Laat je vermaken... door één van de belangrijkste pijlers van Van Tilburg: de gratis vermaakservice. Inmiddels bestaat het atelier uit zo’n 70 coupeuses. Terwijl jij geniet van een hapje en een drankje wordt je kleding gratis op maat gemaakt!

 

PERSONAL SHOPPING

Laat je verrassen… door een van onze personal shoppers. Speciaal voor jou staan ze klaar om jouw outfit net zo onvergetelijk te maken als je dag. Want zeg nou zelf: wat extra modeadvies tijdens het winkelen kan af en toe best handig zijn.

 

 

Mooi van Van Tilburg

Disclaimer en Privacy statement | Cookies | Sitemap | © 2023 Van Tilburg