van Tilburg - De grootste modewinkel van Nederland De grootste modewinkel van Nederland!
Home | Vermaakmobiel

 

Met onze gratis vermaakservice vermaken we bij Van Tilburg Nistelrode mensen vanuit heel Nederland. Ons atelier bestaat uit zo'n 65 coupeuses die elke dag opnieuw honderden kledingstukken korter, langer breder of smaller maken. We helpen je voortaan echter niet alleen in Nistelrode, maar overal in Nederland aan een perfect passende outfit! Onze vermaakmobiel rijdt door dorpen en steden in het hele land om zoveel mogelijk mensen en outfits te vermaken. Van Tilburg pas namelijk iedereen, altijd én overal.

VAN TILBURG PAST OE!

De ‘Vermaak mobiel’ duikt de polonaise in om alle kielen van de nodige emblemen te voorzien. Van Tilburg laat Oeteldonkers niet stikken. Van Tilburg past iedereen.

VAN TILBURG PAST KERSTLOVERS

Bij Van Tilburg houden we van kerst. En dus stuurden we als grootste modewinkel van Nederland de kleinste kersttruck ter wereld de straat in...

 

VAN TILBURG PAST NADINE

Nadine heeft een flinke transformatie ondergaan. En dus trok influencer Foodie-ness er met De Vermaakmobiel op uit om haar favoriete outfit weer perfect passend te maken.

 

VAN TILBURG PAST PAKKENDRAGER

Op de Amsterdam Zuidas wil je niet opvallen door een slecht zittend pak. En dus trok De Vermaakmobiel eropuit om Michael te vermaken met een perfect passend kostuum.

 

VAN TILBURG PAST BADGASTEN

Samen is leuker dan alleen. En samen op één strandlaken liggen een stuk gezelliger dan in je eentje. Daarom trok de Vermaakmobiel er afgelopen zomer op uit om vrolijke badgasten te vermaken met een perfect passend strandlaken. Voor twee! of drie, of vier of...

VAN TILBURG PAST MANON

'Wie wil jij vermaken?' vroegen we je in ons voorjaarsmagazine. 'Mijn schoondochter Manon!', luidde één van de honderden reacties. Met haar afwijkende maten kon Manon volgens haar schoonmoeder absoluut een bezoek van onze Vermaakmobiel gebruiken.

VAN TILBURG PAST DE ZOMER

Deze zomer steeg het kwik naar zomerse temperaturen, en dus trok onze Vermaakmobiel eropuit om iedereen met een lange broek te vermaken met een korte.

 

Mooi van Van Tilburg

Disclaimer en Privacy statement | Cookies | Sitemap | © 2023 Van Tilburg