van Tilburg - De grootste modewinkel van Nederland De grootste modewinkel van Nederland!
Home | Vintage Markt (oud)

 

VINTAGE TREASURE MARKT X VAN TILBURG

Zondag 8 oktober

Van 12.00 -17.00 uur

 

Get your treasures op onze vintage treasure & interior markt!

 

Ben jij dol op vintage kleding en interieur? Goed nieuws: op 8 oktober kun je gezellig vintage shoppen onder het genot van een lekker drankje én de allerbeste vinyl classics. In samenwerking met de Treasure Markt toveren

we een gedeelte van het parkeerterrein voor onze winkel om tot een heus vintagewalhalla. Kom langs en shop jouw favoriete vintagevondsten: duurzame vintage kleding, interieur accessoires, handmade & upcycled with love!

 

Let’s go vintage treasure shopping!

De meisjes van Ad

Ontmoet De Meisjes van Ad: moeder en dochter die hun mooiste vintage vondsten verkopen. Kringlopen, markten en schuurtjes in binnen- en buitenland: ze halen ze overal vandaan. En jij shopt ze nu bij Van Tilburg!

Pindawerk Preloved

In de lokale kringloopwinkel vind je zelden een mooie parel van Isabel Marant, of die vintage jurk in perfecte staat. Gelukkig heeft styliste Dinja een neusje voor schatzoeken. In haar vintage snoepwinkel Pindawerk scoor jij gegarandeerd een originele preloved outfit.

2nd Candle

Color up your interior met de kaarsen van 2nd candle! De vintage kaarsen zijn stuk voor stuk uniek en gemaakt van uiteenlopende materialen, van keramiek tot porselein en glas. Wat ze helemaal tof maakt: ze zijn met spraypaint bewerkt in toffe statement kleuren.

Mooi van Van Tilburg

Disclaimer en Privacy statement | Cookies | Sitemap | © 2023 Van Tilburg