van Tilburg - De grootste modewinkel van Nederland De grootste modewinkel van Nederland!
Home | vintageweekend

 

Op 14 en 15 mei vermaken we je met vintage bij Van Tilburg! Met een vintage kledingmarkt, (win)acties, spelletjes én lekkernijen nemen we je mee terug naar toen, maar dan: helemaal van nu!

Enso Vintage

Uiteraard heeft ons geliefde vintage-merk Enso (voorheen: Serendipity Vintage) een plekje op de kledingmarkt. Unieke vintage parels, stuk voor stuk hand picked.

Villa Vintage

Bezoek de pop-up van Villa Vintage! De Udense vintagewinkel vermaakt je met de mooiste én vriendelijk geprijsde second hand damesmerkkleding en accessoires.

 

Pure frisdrank

De fruitslagers van Roze Bunker brouwen duurzame frisdrank van puur fruit en verse kruiden. Knettervers dus, en dat proef je! 

Geef goed door

Je oude kleding een tweede leven geven? Dat kan met het nieuwe Drop & Loop inzamelingspunt in onze winkel. Geef je kleding een nieuwe start én ontvang zelf een Van Tilburg chocoladereep cadeau.

Ik koester je

Laat zien dat je iemand koestert en verras je geliefde met een handgemaakte oester van Ik koester je.

Win Kuyichi jeans

Win jij met spijkerbroek hangen? Dan neem je een gratis Kuyichi jeans mee naar huis! Koop je dit weekend een Kuyichi jeans, dan krijg je een 100% organic cotton tee cadeau!

Oud hollands 

Het hele weekend: de lekkerste oud Hollandse traktaties en snoepjes van onze vintage meisjes!

Bellamy Gallery

Fan van Bellamy Gallery? De modeadviseur van het duurzame merk is op beide dagen in onze winkel aanwezig voor advies en inspiratie. Ook krijg je bij iedere aankoop van Bellamy Gallery een strandtas cadeau. 

Op de kiek

Duik de photobooth in en neem een toffe polaroid mee naar huis! Deel je foto op Instagram, tag @vantilburgwomenfashion en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €150,-.

Bendl 

Maak kennis met de riemen en tassen van Bendl, dat restmateriaal een tweede leven geeft. De collectie is duurzaam en handgemaakt.

Mooi van Van Tilburg

Disclaimer en Privacy statement | Cookies | Sitemap | © 2023 Van Tilburg