van Tilburg - De grootste modewinkel van Nederland De grootste modewinkel van Nederland!

 Personal shopping

 

Wil je graag wat extra advies bij het shoppen? Ook nu helpen we je met liefde en persoonlijke aandacht aan een stralende outfit. Met onze persoonlijke Modebox op Maat of shoppen op afstand via videobellen staan we voor je klaar zoals je dat van ons gewend bent.

 

Videobellen met jouw personal shopper

Op zoek naar een nieuwe look? Benieuwd naar de laatste trends of toe aan een nieuwe stijl? Shoppen op afspraak is nu shoppen op afstand: onze personal shoppers staan klaar in de winkel en laten je via videobellen de mooiste outfits zien, passend bij jouw stijl en wensen. Deze sets krijg je vervolgens gratis thuisgestuurd, zodat je lekker op je gemak kunt passen. Ruilen en retourneren is uiteraard óók gratis. 

 

Modebox op maat

 Kom je er zelf niet goed uit met het vinden van een nieuwe outfit? Laat je dan thuis verrassen door onze Modebox op Maat: een persoonlijke modebox met stijlvolle outfits, helemaal afgestemd op jouw wensen, zonder daarvoor de deur uit te hoeven. Onze personal shopper stelt ‘m persoonlijk voor je samen. Gratis thuisbezorgd!

 

Personal shoppers

Benieuwd naar onze personal shoppers? We stellen ze graag aan je voor! Maak kennis met Francis, Claire, Roy, Dirk en alle andere modekenners die er met veel liefde én kennis van mode voor zorgen dat je goed gekleed en vol zelfvertrouwen de deur uitgaat.

Mooi van Van Tilburg

Disclaimer en Privacy statement | Cookies | Sitemap | © 2021 Van Tilburg