van Tilburg - De grootste modewinkel van Nederland De grootste modewinkel van Nederland!

 Personal shopping

 

Wil je graag wat extra advies bij het shoppen? We helpen je met liefde en persoonlijke aandacht aan een stralende outfit. Met Shoppen op Afspraak of onze persoonlijke Modebox op Maat staan we voor je klaar.

 

 

Shoppen op afspraak

Welke stijl past bij mij? En wat zijn de trends van dit moment? Wat extra modeadvies tijdens het winkelen kan af en toe best handig zijn. Speciaal voor jou staat bij Van Tilburg daarom een modestylist voor je klaar.

 

 

Modebox op maat

 Kom je er zelf niet goed uit met het vinden van een nieuwe outfit? Laat je dan thuis verrassen door onze Modebox op Maat: een persoonlijke modebox met stijlvolle outfits, helemaal afgestemd op jouw wensen, zonder daarvoor de deur uit te hoeven. Onze personal shopper stelt ‘m persoonlijk voor je samen. Gratis thuisbezorgd!

 

Personal shoppers

Benieuwd naar onze personal shoppers? We stellen ze graag aan je voor! Maak kennis met Francis, Annemary, Mitchel en Robbin en alle andere modekenners die er met veel liefde én kennis van mode voor zorgen dat je goed gekleed en vol zelfvertrouwen de deur uitgaat.

Mooi van Van Tilburg

Disclaimer en Privacy statement | Cookies | Sitemap | © 2023 Van Tilburg