van Tilburg - De grootste modewinkel van Nederland De grootste modewinkel van Nederland!

 Personal shopping

 

Wil je graag wat extra advies bij het shoppen? Ook nu helpen we je met liefde en persoonlijke aandacht aan een stralende outfit. Kom gezellig langs in Nistelrode voor een personal shopping afspraak. Met onze persoonlijke Modebox op Maat of shoppen op afstand via videobellen staan we voor je klaar zoals je dat van ons gewend bent.

Shoppen op afspraak

Wat draag je naar een bruiloft of sollicitatie? Welke stijl past bij mij? En wat zijn de trends van dit moment? Wat extra modeadvies tijdens het shoppen kan soms best handig zijn. Speciaal voor jou staat bij Van Tilburg daarom je eigen personal shopper voor je klaar.

 

 

Modebox op maat

 Kom je er zelf niet goed uit met het vinden van een nieuwe outfit? Laat je dan thuis verrassen door onze Modebox op Maat: een persoonlijke modebox met stijlvolle outfits, helemaal afgestemd op jouw wensen, zonder daarvoor de deur uit te hoeven. Onze personal shopper stelt ‘m persoonlijk voor je samen. Gratis thuisbezorgd!

 

Personal shoppers

Benieuwd naar onze personal shoppers? We stellen ze graag aan je voor! Maak kennis met Francis, Bo, Diederick en Roy en alle andere modekenners die er met veel liefde én kennis van mode voor zorgen dat je goed gekleed en vol zelfvertrouwen de deur uitgaat.

Mooi van Van Tilburg

Disclaimer en Privacy statement | Cookies | Sitemap | © 2021 Van Tilburg