van Tilburg - De grootste modewinkel van Nederland De grootste modewinkel van Nederland!

 Personal shopping

 

Bij Van Tilburg Mode & Sport doen wij er alles aan om shoppen zo leuk mogelijk voor je te maken. Van een veelzijdige en uitgebreide collectie tot persoonlijke aandacht en passend advies. Om je nog beter te kunnen helpen bij het vinden van een nieuwe look, kun je nu ook één op één shoppen op afspraak in onze winkel! Of je bestelt de unieke modebox op maat, speciaal voor jou samengesteld en zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft. 

 

Shoppen op afspraak

Wat draag ik naar een bruiloft of sollicitatie? Welke stijl past bij mij? En wat zijn de trends van dit moment? Wat extra modeadvies tijdens het winkelen kan af en toe best handig zijn. Speciaal voor jou staat bij Van Tilburg daarom je eigen personal shopper klaar. 

 

Modebox op maat

Krijg je al rode vlekken bij de gedachte aan een middagje shoppen of ben je te druk om naar de winkel te gaan? Maak kennis met onze nieuwste service: de MODEBOX OP MAAT! De meest gemakkelijke en snelle manier om gegarandeerd goed gekleed voor de dag te komen, zonder daarvoor de deur uit te hoeven.

 

Personal shoppers

Benieuwd naar onze personal shoppers? We stellen ze graag aan je voor! Maak kennis met Francis, Claire, Roy, Dirk en alle andere modekenners die er met veel liefde én kennis van mode voor zorgen dat je goed gekleed en vol zelfvertrouwen de deur uitgaat.

Mooi van Van Tilburg

Disclaimer en Privacy statement | Cookies | Sitemap | © 2020 Van Tilburg