van Tilburg - De grootste modewinkel van Nederland De grootste modewinkel van Nederland!

 Personal shopping

 

Oók nu helpen we je met liefde, persoonlijke aandacht en passend advies aan een stralende outfit. Met onze speciaal voor jou samengestelde Modebox op Maat bij je thuis of een Personal Shop-afspraak in onze winkel, staan we voor je klaar zoals je dat van ons gewend bent.

 

Shoppen op afspraak

Welke stijl past bij mij? En wat zijn de trends van dit moment?  Of gewoon op zoek naar een nieuwe look? Wat extra modeadvies kan af en toe best handig zijn. Speciaal voor jou staat bij Van Tilburg daarom je eigen personal shopper klaar voor één-op-één advies. Uiteraard volgen wij hierbij de richtlijnen van het RIVM.

 

Modebox op maat

 Kom je er zelf niet goed uit met het vinden van een nieuwe outfit? Laat je dan thuis verrassen door onze Modebox op Maat: een persoonlijke modebox met stijlvolle outfits, helemaal afgestemd op jouw wensen, zonder daarvoor de deur uit te hoeven. Onze personal shopper stelt ‘m persoonlijk voor je samen. Gratis thuisbezorgd!

 

Personal shoppers

Benieuwd naar onze personal shoppers? We stellen ze graag aan je voor! Maak kennis met Francis, Claire, Roy, Dirk en alle andere modekenners die er met veel liefde én kennis van mode voor zorgen dat je goed gekleed en vol zelfvertrouwen de deur uitgaat.

Mooi van Van Tilburg

Disclaimer en Privacy statement | Cookies | Sitemap | © 2020 Van Tilburg