van Tilburg - De grootste modewinkel van Nederland De grootste modewinkel van Nederland!
Home | Modebox

 

Op zoek naar een outfit die je leuk vindt, die goed past én mooi staat; klinkt voor jou als een mission impossible? Goed nieuws; je bent niet de enige. Nog beter nieuws: wij hebben de oplossing voor je. Gebruik je slaapkamer als paskamer en laat je verrassen door onze Modebox op Maat: een persoonlijke modebox met stijlvolle outfits die helemaal zijn afgestemd op jouw wensen. Onze personal shopper stelt ‘m persoonlijk voor je samen. Gratis thuisbezorgd. 

 

 

 1. Aanmelden

Om een goed beeld te kunnen krijgen van jouw stijl en smaak, vragen we je onze stijltest in te vullen, zodat we een goed beeld krijgen van jouw stijl en wensen.

Start de stijltest!

Wil je een modebox ontvangen uit onze sportwinkel? Stuur dan een e-mail naar personalshopping@vantilburg.nl. Je hoeft dan niet de stijltest door te lopen.

 

2. Telefonisch contact

We nemen telefonisch contact met je op om alles nog eens door te lopen.  Zo zijn we benieuwd wat je op dit moment graag draagt en welke merken je mooi vindt, maar ook waar je níet van houdt. Vervolgens gaat jouw personal shopper in onze winkel in Nistelrode op zoek naar de mooiste sets gebaseerd op jouw voorkeuren.

 

3. Box wordt bezorgd

Je krijgt de gestylde sets thuisgestuurd in jouw unieke Modebox op Maat. Je past de kleding op je gemak en de items die je niet leuk vindt, stuur je binnen 14 dagen kosteloos retour. Je betaalt achteraf en uiteraard alleen voor de items die je houdt. De service is gratis!

 

 

 

 

 

 

Mooi van Van Tilburg

Disclaimer en Privacy statement | Cookies | Sitemap | © 2023 Van Tilburg