van Tilburg - De grootste modewinkel van Nederland De grootste modewinkel van Nederland!
Home | Shoppen op afspraak

 

Je bent op zoek naar een outfit voor een speciale gelegenheid, toe aan een nieuwe stijl, je wilt graag wat extra aandacht of je hebt juist géén tijd om te shoppen; één op één modeadvies van een deskundig stylist kan in tal van situaties heel erg handig zijn. Wat fijn is het dan om een afspraak te kunnen maken met je eigen personal-shopper!   

 

DOE DE STIJLTEST

 

1. Aanmelden

Vind je het fijn dat we alvast wat sets klaar hangen, op basis van je stijl en wensen?

Vul dan onze stijltest in. Op deze manier krijgen we meteen een goede indruk van je smaak en stijl.  Wat draag je graag? Wat vind je minder mooi en heb je favoriete merken?  

Start de stijltest!

 

2. Telefonisch contact

Na het invullen van de stijltest: tijdens een telefonisch intakegesprek nemen we je wensen en/of vragen door. Jouw personal shopper gaat vervolgens op basis van de stijltest en de intake alvast op zoek naar mooie sets.

Na het maken van een afspraak via e-mail: de personal shopper neemt contact met je op om de afspraak te bevestigen. 

 

Al eerder een afspraak gehad met een personal shopper?

Wat leuk! En: in dat geval zijn we al helemaal op de hoogte van jouw maten en voorkeuren. Het is dus niet noodzakelijk om de stijltest opnieuw te doorlopen. Maak in plaats daarvan direct een afspraak via de mail (personalshopping@vantilburg.nl) of bel naar 0412-617172. Zijn je wensen of voorkeuren helemaal veranderd? Maak de stijltest dan gerust opnieuw.

 

Mooi van Van Tilburg

Disclaimer en Privacy statement | Cookies | Sitemap | © 2022 Van Tilburg