van Tilburg - De grootste modewinkel van Nederland De grootste modewinkel van Nederland!
Home | Shoppen op afspraak

 

Je bent op zoek naar een speciale outfit, toe aan een nieuwe stijl of je wilt gewoon graag wat extra advies; een afspraak met een deskundige modestylist kan in tal van situaties heel erg handig zijn.  Dit houdt in: één op één modeadvies met je eigen personal shopper. 

 

DOE DE STIJLTEST

 

1. Aanmelden

Vind je het fijn dat we alvast wat sets klaar hangen, op basis van je stijl en wensen?

Vul dan onze stijltest in. Op deze manier krijgen we meteen een goede indruk van je smaak en stijl.  Wat draag je graag? Wat vind je minder mooi en heb je favoriete merken?  

Start de stijltest!

 

2. Telefonisch contact

Na het invullen van de stijltest: tijdens een telefonisch intakegesprek met één van onze personal shoppers nemen we daarna je wensen en/of vragen door. Jouw personal shopper gaat vervolgens op basis van de stijltest en de intake alvast op zoek naar mooie sets.

Na het maken van een afspraak via e-mail: de personal shopper neemt contact met je op om de afspraak te bevestigen.

 

3. Afspraak in de winkel

Tijdens de shopafspraak in de winkel ontvang je uiteindelijk passend één-op-één stijladvies, afgestemd op jouw persoonlijke smaak, stijl en voorkeuren. Natuurlijk volgen we de richtlijnen van het RIVM. De afspraak duurt zo’n 2 uur. Het advies is gratis en uiteraard geheel vrijblijvend.

 

Een afspraak in onze sportwinkel?

Maak direct een afspraak via personalshopping@vantilburg.nl. Vermeld in de e-mail je leeftijd, de gelegenheid waarvoor je kleding zoekt en een voorkeur voor datum en tijd.

 

Al eerder een afspraak gehad met een personal shopper?

Wat leuk! En: in dat geval zijn we al helemaal op de hoogte van jouw maten en voorkeuren. Het is dus niet noodzakelijk om de stijltest opnieuw te doorlopen. Maak in plaats daarvan direct een afspraak via Whatsapp (06-13590391), mail (personalshopping@vantilburg.nl) of bel naar 0412-617172. Zijn je wensen of voorkeuren helemaal veranderd? Maak de stijltest dan gerust opnieuw.

 

Kijk mee

Benieuwd wat je van een afspraak met een personal shopper kunt verwachten? We laten het je graag zien! Van Tilburg past jouw lijf, jouw stijl én jouw agenda.

 

 

 

Mooi van Van Tilburg

Disclaimer en Privacy statement | Cookies | Sitemap | © 2021 Van Tilburg