van Tilburg - De grootste modewinkel van Nederland De grootste modewinkel van Nederland!
Home | Shoppen op afspraak

 

Je bent op zoek naar een outfit voor een speciale gelegenheid, toe aan een nieuwe stijl, je wilt graag wat extra aandacht of je hebt juist géén tijd om urenlang te shoppen; één op één mode-advies van een deskundige stylist kan in tal van situaties heel erg handig zijn. Wat fijn is het dan om een afspraak te kunnen maken met je eigen personal shopper! 

 

Persoonlijk modeadvies op basis van jouw wensen

We vragen je allereerst onze korte stijltest in te vullen, zodat we een goede indruk krijgen van je smaak en stijl. Wat draag je graag? Wat vind je minder mooi en heb je favoriete merken? Tijdens een telefonisch intakegesprek met één van onze personal shoppers nemen we daarna je wensen en/of vragen door. Jouw personal shopper gaat vervolgens op basis van de stijltest en de intake alvast op zoek naar mooie sets. Tijdens de shopafspraak in de winkel ontvang je uiteindelijk passend en één-op-één stijladvies, afgestemd op jouw persoonlijke smaak, stijl en voorkeuren. Het advies is gratis en uiteraard geheel vrijblijvend. 

Start de stijltest!

 

Kijk mee

Benieuwd wat je van een afspraak met een personal shopper kunt verwachten? We laten het je graag zien! Van Tilburg past jouw lijf, jouw stijl én jouw agenda.

Mooi van Van Tilburg

Disclaimer en Privacy statement | Cookies | Sitemap | © 2020 Van Tilburg