van Tilburg - De grootste modewinkel van Nederland De grootste modewinkel van Nederland!
Home | Terugblikweken

 

KOM GENIETEN EN WINNEN!

Van Tilburg Ravenstein is in oktober alweer 65 jaar een begrip in de vestingstad. Dat vieren we graag samen met u tijdens onze Terugblikweken! De gehele maand oktober viert Van Tilburg Ravenstein haar 65 jarig bestaan. En dat doen we graag samen met jou! In de winkel brengen we een ode aan het jaar 1953, waarin het allemaal begon. Kom in de gehele maand oktober genieten van de hapjes en drankjes van toen én maak kans op een waanzinnige prijs: een complete outfit voor slechts €19,53!

 

HOE DOE JE MEE?

Kom tussen 1 en 31 oktober naar Van Tilburg Ravenstein. Koop jouw favoriete item of outfit en zoek jouw geluksblik. Gevonden!? Dan hoef jij maar €19,53 af te rekenen!

 Ria van Tilburg blikt terug

“In 1953 openden mijn ouders Jo en Mien de deuren van hun modezaak in het centrum van Ravenstein”, blikt eigenaresse Ria van Tilburg terug. “In 65 jaar groeide de winkel uit tot 2000 m² mode voor hem en haar." Eén aspect bleef al die jaren onveranderd: de persoonlijke aandacht en service van de Ravensteinse winkel. Ria: “We zijn klein begonnen en groot geworden, maar het kleinschalige gevoel is altijd gebleven. Nog elke dag staan wij met heel veel plezier klaar om onze klanten gastvrij te ontvangen en adviseren.”

Mooi van Van Tilburg

Disclaimer en Privacy statement | Cookies | Sitemap | © 2023 Van Tilburg