van Tilburg - De grootste modewinkel van Nederland De grootste modewinkel van Nederland!
Home | Over Van Tilburg

Over Van Tilburg Schijndel

 

Van Tilburg Schijndel staat voor topkwaliteit, persoonlijke service en uitgebreide collecties. De winkel bestaat uit duizend vierkante meter aan stijlvolle shop-in-shops en topmerken als Cast Iron, State of Art en PME Legend.

Uniek in Schijndel

Heren opgelet: met meer dan zeventig toonaangevende merken onder één dak, zit er altijd wat voor je tussen bij Van Tilburg Schijndel. Voor een klassiek overhemd, de perfecte pantalon, nette veterschoenen en stoere sneakers is Van Tilburg Schijndel the place to be.

 

 

Aandacht voor jou

Fantastische collectie? Check. Maar waar mannen echt voor komen is de persoonlijke aandacht en service van Sjors en zijn team. Zit je kleding toch niet helemaal als gegoten? Neem dan vooral nog een kopje koffie én een punt appeltaart. Terwijl je geniet, maakt het team van Sjors je kleding perfect op maat. Uiteraard helemaal gratis.

 

VAN TILBURG PAST DE TRENDS

VAN TILBURG PAST HET MOMENT

VAN TILBURG PAST JOUW STIJL

Van Tilburg past jouw stijl.  Van Tilburg past iedereen. Vermaak je bij Van Tilburg Schijndel of op www.vantilburgonline.nl.

VAN TILBURG PAST JOUW LIJF

Ieder lijf is anders. En ieder lijf is mooi. Ook de lijven met lange armen en korte benen. Een maatje meer. Of minder. Brede heupen en smalle schouders. Van Tilburg past iedereen.

VAN TILBURG PAST IEDEREEN

Ook dit najaar past van Tilburg iedereen.  Vermaak je bij Van Tilburg Schijndel of op www.vantilburgonline.nl.

VAN TILBURG PAST IEDEREEN VOORJAAR 2021

Van Tilburg past het nieuwe modeseizoen. De laatste trends. Het moment. Jouw stemming. Jouw lijf, jouw stijl. Van Tilburg past iedereen. Van Tilburg past jou.

Mooi van Van Tilburg

Disclaimer en Privacy statement | Cookies | Sitemap | © 2023 Van Tilburg